TEAM EDUWISER

Stichting EduWiser verzet veel werk met een klein team. Mocht je interesse hebben om ons team te versterken dan vernemen we dat graag.

Directeur/oprichter – Tamar Neter

Ruim 20 jaar ervaring in Marketing & Sales.

De transitie die ik van offline naar online media heb meegemaakt en daarna de digitale robotisering gaat nu plaatsvinden in het onderwijs. De samenwerking met het bedrijfsleven staat hierin centraal. Dit is voor mij een logische stap naar “Inspire education with Educational Robotics”.

Op dit moment doe ik onderzoek naar het integreren van nieuwe leermiddelen met educatieve robotica;

– Het inspireren en stimuleren van vernieuwend onderwijs;
– Het ontwikkelen van talent en kennis op het gebied van nieuwe leermiddelen;
– Het moderniseren van onderwijs en onderwijssystemen in het algemeen.

“The role of the teacher is to create the conditions for invention rather than provide ready-made knowledge.”   Quote by Seymour Papert

BESTUUR

Voorzitter – James Guy

Account Director bij Quince. James werkt de afgelopen 10 jaar als account en business director bij Quince Amsterdam en heeft een digitale marketing & sales achtergrond. Hij helpt international klanten zoals Samsung, HTC, Foxsports met technologische oplossingen om hun merk te activeren bij de consumenten en bedrijven. Hierbij maken hij en zijn team gebruik van de laatste innovatieve oplossingen zoals mobile platformen, Virtual & Augmented reality, en IoT in combinatie met de juiste communicatie en content tot unieke beleving. Zijn focus gebieden: Educatie, Retail, en Sport.

Penningmeester – Aviva Hekscher

Vice President – Structured Finance Telecom, Media & Technology at ING Commercial Banking.

Secretaris – Marion Blocq-Zanten;

Kindercoach en leerkracht, inzetbaar voor studiebegeleiding, coaching en lesgevende taken. Marion is een echte people manager in de lagere school en is actief aan het werk met schoolteams. Verder heeft ze onderwijs gegeven in Zuid-Soedan, onderwijs voor de lokale leerkrachten in het curriculum Engels voor jonge kinderen. Freelance leraar basisonderwijs. Coachen van jonge kinderen en adolescenten.