TEAM EDUWISER

Stichting EduWiser verzet veel werk met een klein team. Mocht je interesse hebben om ons team te versterken dan vernemen we dat graag.

Directeur/oprichter – Tamar Neter

Ruim 20 jaar ervaring in Marketing & Sales.

De transitie die ik van offline naar online media heb meegemaakt en daarna de digitale robotisering gaat nu plaatsvinden in het onderwijs. De samenwerking met het bedrijfsleven staat hierin centraal. Dit is voor mij een logische stap naar “Inspire education with Educational Robotics”.

Op dit moment doe ik onderzoek naar het integreren van nieuwe leermiddelen met educatieve robotica;

– Het inspireren en stimuleren van vernieuwend onderwijs;
– Het ontwikkelen van talent en kennis op het gebied van nieuwe leermiddelen;
– Het moderniseren van onderwijs en onderwijssystemen in het algemeen.

“The role of the teacher is to create the conditions for invention rather than provide ready-made knowledge.”   Quote by Seymour Papert

BESTUUR

Voorzitter – Tamar Neter

Ruim 25 jaar ervaring in Marketing & Sales.

De transitie die ik van offline naar online media heb meegemaakt en daarna de digitale robotisering die (gaat) plaatsvinden in het onderwijs. De samenwerking met het bedrijfsleven staat hierin centraal. Dit is voor mij een logische stap naar “Inspire education with Educational Robotics”.

Inmiddels ook oprichter van RobotWise.

Penningmeester – John de Die

John is zelfstandig bestuurder en commissaris en is onder andere werkzaam in (high tech) Venture Capital, CFO at Forward.One Management BV, als commissaris bij NHG en is penningmeester van de Stichting VUmc Fonds, een overkoepelend  fonds van Amsterdam UMC voor goede doelen.