Zora® , de kleine humanoïde zorg-robot, ontwikkeld door QBMT . Als eerste robot wordt ze reeds gebruikt in diverse woonzorgcentra, ziekenhuizen en scholen in België en Nederland.

Momenteel wordt ze hoofdzakelijk ingezet bij kinderen en ouderen voor revalidatie, animatie en therapeutische doeleinden. De zorgrobot wordt als het ware een verlengstuk ter ondersteuning van de zorgverstrekkers.

RobotWise integreert Zora® in haar activiteiten op school.

Zora® doneren middels aankoop of huurlease

Met uw steun willen wij Zora® inzetten onder de vorm van een peterschap. Via een aankoop of huurlease kan u als bedrijf uw petekind Zora® sponseren, die dan zeer actief ingezet wordt op een geselecteerde locatie naar uw keuze. Een volledig gepersonaliseerde Zora® tovert 365 dagen per jaar een blije glimlach op vele gezichten.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie .

Personen en bedrijven die een peterschapsovereenkomst onderschreven worden automatisch ook Zora®-ambassador. Samen met onze partners in ontwikkeling en de andere peters volg je de ontwikkelingen vanaf de eerste rij. En u bent natuurlijk ook welkom als er een event voor peters opgezet wordt. Een leuk netwerkmoment met mensen die dezelfde toekomstvisie delen.